Λεωφόρος Κύμης 108, Μαρούσι (θέση Ανω Ψαλίδι), τ.κ.15122

Αρχική Προφίλ Νέα Επικοινωνία Wishlist Βρείτε μας στο Χάρτη Facebook Twitter Youtube EnglishEN GreekΕΛ

ΑρχικήΠαραγγελίες & ΕπιστροφέςΌροι χρήσης και συναλλαγής

Όροι χρήσης και συναλλαγής

Το e-nero.gr είναι ηλεκτρονικό κατάστημα της εταιρείας ΛΑΝΤΚΟ ΕΜΠΟΡΙΚΗ  Ε.Π.Ε., με έδρα οδό Μαιάνδρου 83 (Α.Φ.Μ.:999074935) και τα τηλέφωνα επικοινωνίας με την εταιρεία είναι 210-2527244, (φαξ)210-2515010. 

Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί μονομερώς ή να ανανεώνει τους παρόντες όρους και τις προϋποθέσεις των συναλλαγών, που γίνονται μέσω της ιστοσελίδας μας, σύμφωνα με τις ανάγκες της και τα συναλλακτικά ήθη. Αναλαμβάνουμε την υποχρέωση να ενημερώνουμε τους χρηστές για τυχόν τροποποιήσεις καθώς και για οποιαδήποτε αλλαγή, μέσω της ιστοσελίδας του παρόντος ηλεκτρονικού καταστήματος. Διευκρινίζεται ότι η αλλαγή όρων δεν καταλαμβάνει παραγγελίες τις οποίες έχετε ήδη κάνει.
Ο πελάτης έχει δικαίωμα αναιτιολόγητης υπαναχώρησης εντός 14 ημερών από την παραλαβή της παραγγελίας του και επιβαρύνεται μόνο με το άμεσο κόστος επιστροφής των προϊόντων. Απαραίτητη προϋπόθεση είναι η αρτιότητα της συσκευασίας και των επιστρεφόμενων ειδών, ενώ θα πρέπει οπωσδήποτε να συνοδεύονται από το πρωτότυπο παραστατικό αγοράς και τυχόν άλλων εντύπων που προϋπήρχαν στην συσκευασία. Κατά τις περιπτώσεις που ο πελάτης παραλάβει ελαττωματικό προϊόν ή λάθος είδος, η εταιρεία μας αναλαμβάνει πλήρως τα έξοδα αποκατάστασης και αποστολής της αρχικής παραγγελίας.
Σε κάθε άλλη περίπτωση, οι επιστροφές δεν θα γίνονται δεκτές.
Πριν από κάθε επιστροφή συνίσταται να προηγηθεί συνεννόηση του πελάτη με το ηλεκτρονικό μας κατάστημα για την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτησή του. Η επιστροφή των χρημάτων μετά από υπαναχώρηση θα πραγματοποιείται εντός 7 εργάσιμων ημερών πλην αργιών, εθνικών εορτών, απεργιών, κακών καιρικών συνθηκών ή άλλων ακραίων φαινομένων.

Ακυρώσεις

Για οποιαδήποτε ακύρωση παραγγελίας, ο πελάτης πρέπει να επικοινωνήσει εγκαίρως με το ηλεκτρονικό μας κατάστημα και ενώ η παραγγελία βρίσκεται στη διαδικασία συγκέντρωσης των προϊόντων αγοράς. Από την έναρξη της αποστολής και έπειτα, η οποιαδήποτε ακύρωση δεν θα γίνεται αποδεκτή.

Εγγυήσεις

Το e-nero.gr εγγυάται για την καλή λειτουργία όλων των προς προμήθεια προϊόντων του βάσει της χρονικής ισχύος που δίνει ο εκάστοτε κατασκευαστής. Εξαιρούνται προϊόντα που έχουν παρουσιάσει φθορές λόγω κακής μεταχείρισης ή χρήσης ενάντια στις οδηγίες του κατασκευαστή. Ο πελάτης με την αγορά του αποδέχεται πλήρως και ανεπιφύλακτα τους όρους που συνοδεύουν την εγγύηση καλής λειτουργίας για τα προϊόντα.

Για περαιτέρω διευκρινίσεις σχετικά με τους όρους χρήσης του e-nero.gr, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας μέσω e-mail στο go@e-nero.gr ή τηλεφωνήστε μας στο 210 2527244 με χρέωση αστικής ή υπεραστικής μονάδας. 

Πολιτική Απορρήτου.

Ασφάλεια συναλλαγών.

Brand 2 Rain Spa boss Brand 4 VYRSA Brand 5
Banks
A C