Λεωφόρος Κύμης 108, Μαρούσι (θέση Ανω Ψαλίδι), τ.κ.15122

Αρχική Προφίλ Νέα Επικοινωνία Wishlist Βρείτε μας στο Χάρτη Facebook Twitter Youtube EnglishEN GreekΕΛ

ΑρχικήΠαραγγελίες & ΕπιστροφέςΤρόποι αποστολής

Τρόποι αποστολής

 Το εύρος των προϊόντων που εμπορευόμαστε είναι αρκετά μεγάλο! Γι’ αυτόν τον λόγο τα βάρη και οι όγκοι ποικίλουν! Αυτό σε κάποιες περιπτώσεις μπορεί να αυξήσει το κόστος των μεταφορικών. Κατά την παραγγελία σας, θα φροντίσουμε να επιλεγεί ο οικονομικότερος και πιο γρήγορος τρόπος μεταφοράς!

Εταιρία Ταχυμεταφορών

Επί το πλείστον, οι μεταφορές γίνονται εντός 1-3 εργάσιμων ημερών σε συνεργασία με αξιόπιστη εταιρεία ταχυμεταφορών (ACS), ενώ υπάρχει πάντα και η δυνατότητα παραλαβής από το αντίστοιχο υποκατάστημα στην περιοχή σας (ιδιαίτερα συμφέρουσα επιλογή για τις δυσπρόσιτες περιοχές περιφέρειας). Για να βρείτε το πλησιέστερο υποκατάστημα στην περιοχή σας πατήστε εδώ:ACS Courier ή για να δείτε αν ανήκετε σε δυσπρόσιτη περιοχή πατήστε εδώ: ACS Courier Δυσπρόσιτη.
Στις υπόλοιπες περιπτώσεις οι παραδόσεις γίνονται μέσω οδικής μεταφοράς όπου τότε η πληρωμή γίνεται μόνο μέσω κατάθεσης σε τραπεζικό λογαριασμό ή με χρέωση πιστωτικής κάρτας.
Πιο αναλυτικά:
Στην Αθήνα και την υπόλοιπη Αττική, οι αποστολές γίνονται εντός 1-3 εργάσιμων ημερών σε συνεργασία με αξιόπιστη εταιρεία ταχυμεταφορών (ACS) ¹. * Για παραγγελίες μέχρι 2 κιλά το κόστος μεταφοράς είναι 3,08€ και για παραγγελίες άνω των 2 κιλών υπάρχει επιβάρυνση 1,23€ /κιλό. * Παραλαβή προϊόντων με αντικαταβολή γίνεται με επιπλέον χρέωση 3,08€ και ισχύει μόνο στις περιπτώσεις παραλαβής μέσω της εταιρείας ταχυμεταφορών. * Δυνατότητα παραλαβής από την αποθήκη μας κατόπιν συνεννόησης.
Για την υπόλοιπη Ελλάδα, οι αποστολές γίνονται εντός 1-5 εργάσιμων ημερών¹, ακόμα και σε απομακρυσμένες περιοχές. Αποστολές σε χερσαίες περιοχές: Για παραγγελίες μέχρι 2 κιλά το κόστος μεταφοράς είναι 3,08€ και για παραγγελίες άνω των 2 κιλών υπάρχει επιβάρυνση 1,23€ /κιλόΑποστολές σε νησιωτικές περιοχές: Ισχύουν οι χρεώσεις των χερσαίων περιοχών. Αποστολές σε δυσπρόσιτες περιοχές: Για παραγγελίες μέχρι 2 κιλά το κόστος μεταφοράς είναι 10,02€, ενώ για παραγγελίες άνω των 2 κιλών υπάρχει επιβάρυνση 3,44€ /κιλό. * Η παραλαβή προϊόντων με αντικαταβολή γίνεται με επιπλέον χρέωση 3,08€ και ισχύει μόνο στις περιπτώσεις παραλαβής μέσω της εταιρείας ταχυμεταφορών.
 
Ο χρόνος παράδοσης είναι ενδεικτικός και αφορά εργάσιμες ημέρες από την ημερομηνία αναχώρησης από την Αθήνα, ενώ μπορεί να διαφοροποιηθεί ανάλογα με τις συνθήκες.
Για σύνθετες παραγγελίες, γίνεται εκτίμηση της σχέσης βάρους-όγκου και υπολογίζεται το κόστος σε σχέση με τα συνολικά κιλά της παραγγελίας ή το ογκομετρικό βάρος όταν αυτό υπερβαίνει το πραγματικό βάρος κατά την σχέση ΜΧΠΧΥ / 5.000.
 
Μεταφορικές Εταιρίες
 
Παραγγελίες σωλήνων  και δεξαμενών , καθώς και μεγάλες παραγγελίες, αποστέλλονται με πρακτορείο της επιλογής σας εντός 5-7 ημερών. Σε αυτές τις περιπτώσεις ο διακανονισμός για την μεταφορά, το κόστος και την τελική παράδοση της παραγγελίας απο τον μεταφορέα γίνεται από τον παραλήπτη της παραγγελίας.
Η μεταφορά των προϊόντων2 προς πρακτορεία της Αττικής για αποστολές στην περιφέρεια είναι εντελώς δωρεάν και γίνεται δύο φορές την εβδομάδα. Το κόστος μεταφοράς από την αποθήκη της μεταφορικής εταιρίας μέχρι το τελικό προορισμό βαρύνει το παραλήπτη της παραγγελίας.
Το e-nero.gr δε φέρει καμία ευθύνη για τις χρεώσεις των μεταφορικών εταιριών.
 
Μεταφορές με φορτηγά μας.
 
Για αγορές εντός λεκανοπεδίου Αττικής μπορείτε να επιλέξετε παράδοση από το εταιρικό μας στόλο οχημάτων. Η χρέωση είναι 6,15€.
Για αγορές άνω των 100€ + ΦΠΑη μεταφορά είναι δωρεάν εντός Αττικής.
 
Για περαιτέρω διευκρινίσεις σχετικά με τους τρόπους μεταφοράς, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας μέσω e-mail στο info@e-nero.gr ή τηλεφωνήστε μας στο 210 2527244.

1: Συνεργασία με αξιόπιστη εταιρεία ταχυμεταφορών (ACS).3 
2-3: δεν συμπεριλαμβάνονται σωλήνες (≥8 κουλούρων Φ25/Φ32) και δεξαμενές ≥1m3

*Το σύστημα αποτρέπει την επιλογή ''ταχυμεταφοράς'' σε παραγγελίες μεγάλου όγκου.

Brand 2 Rain Spa boss Brand 4 VYRSA Brand 5
Banks
A C