Αγίου Ιωάννου 43, Νέα Φιλαδέλφεια, 143 42

Αρχική Προφίλ Νέα Επικοινωνία Wishlist Βρείτε μας στο Χάρτη Facebook Twitter Youtube EnglishEN GreekΕΛ

ΑρχικήΠαραγγελίες & ΕπιστροφέςΠολιτική Απορρήτου

Πολιτική Απορρήτου

 

Πολιτική Απορρήτου

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

Η συγκεκριμένη πολιτική προστασίας προσωπικών δεδομένων στοχεύει να αναδείξει τη σύννομη συλλογή, επεξεργασία, χρήση, ασφάλεια και στην προστασία των προσωπικών σας δεδομένων από την εταιρεία με την επωνυμία LANDCO ΕΠΕ, που εδρεύει στην Νέα Φιλαδέλφεια, επί της οδού Μαιάνδρου 83, υπό οποιαδήποτε ιδιότητα επικοινωνείτε ή συνεργάζεσθε μαζί μας, όπως ενδεικτικά ως καταναλωτές, επισκέπτες φυσικών και ηλεκτρονικών καταστημάτων μας, εργαζόμενοι, προμηθευτές, επιτηδευματίες, ιδιώτες ή συνεργαζόμενοι τρίτοι με οποιασδήποτε εταιρία του δικτύου μας. Εάν έχετε κάποια απορία για την τυχόν επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων, παρακαλούμε να επικοινωνήσετε μαζί μας  στην ηλεκτρονική διεύθυνση go@e-nero.gr ή να μας καλέσετε στο 2102527244 Δευτέρα έως Παρασκευή 9:00 -17:00.

Η συγκεκριμένη δήλωση περιγράφει τις διαδικασίες με τις οποίες διαχειριζόμαστε τα προσωπικά σας δεδομένα. Η εταιρεία μας διασφαλίζει πλήρη συμμόρφωση με τις αρχές του Κανονισμού Γενικής Προστασίας Δεδομένων (GDPR) οι οποίες αφορούν τα δεδομένα τα οποία λαμβάνουμε από τους πελάτες και τους επισκέπτες της ιστοσελίδας μας.

Παρακαλούμε να αφιερώσετε λίγο χρόνο να διαβάσετε προσεκτικά αυτούς τους όρους της παρούσας Πολιτικής Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων.

Ποιες πληροφορίες συλλέγουμε;

Σχετικά με την επικοινωνία μας μέσω αποστολής newsletter:

Η LANDCO ΕΠΕ συλλέγει αποκλειστικά τις υπηρεσίες που μας παρέχετε εσείς, μέσω της φόρμας εγγραφής στα newsletter μας ή μέσω των ηλεκτρονικών σας παραγγελιών.

Οι πληροφορίες που διατηρούμε στο σύστημα μας είναι οι ακόλουθες:

·          Όνομα & Επίθετο

·         Χώρα & διεύθυνση διαμονής

·         Διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου

·         Τηλέφωνο επικοινωνίας

·         ΑΦΜ και επάγγελμα αν επιθυμείτε την έκδοση τιμολογίου

Σχετικά με την επεξεργασία δεδομένων στο πλαίσιο εκτέλεσης σύμβασης με εργαζομένους και προμηθευτές:

·            Βασικά στοιχεία φυσικού προσώπου: ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο, διεύθυνση, email, ημ. γέννησης κ.λπ.

·            Μοναδικά αναγνωριστικά: ΑΦΜ, ΑΜΚΑ, ΑΔΤ, ΑΜΑ κ.λπ

·            Οικονομικά δεδομένα: αρ. λογαριασμού, ΙΒΑΝ κ.λπ.

·            Επαγγελματικά δεδομένα και δεδομένα σπουδών, σε περίπτωση αποστολής του βιογραφικού σας σε εμάς

·            Δεδομένα υγείας, στο πλαίσιο της χορήγησης αδειών στους εργαζομένους μας, κατόπιν αντίστοιχων νομοθετικών απαιτήσεων.

 

Για ποιο λόγο χρειαζόμαστε τις παραπάνω πληροφορίες

Σχετικά με τυχόν παραγγελίες σας από το e-shop μας, χρειαζόμαστε αυτές τις πληροφορίες για να διαχειριστούμε το λογαριασμό και την παραγγελία σας. Επιπλέον, οι πληροφορίες αυτές δύνανται να χρησιμοποιηθούν για την αποστολή newsletter με περιεχόμενο την προβολή παρόμοιων προϊόντων με αυτά που αγοράσατε.Μπορείτε να επιλέξετε να σταματήσετε τη λήψη ενημερωτικού/ προωθητικού υλικού ανά πάσα στιγμή μέσω του κουμπιού Unsubscribe που βρίσκεται στο κάτω μέρος σε όλα τα Newsletter μας.

Ως προς τους εργαζομένους, καθώς και τους προμηθευτές μας  τηρούμε τα ως άνω απολύτως απαραίτητα στοιχεία στο πλαίσιο εκτέλεσης της μεταξύ μας σύμβασης.

Για  οποιαδήποτε πληροφορία σχετικά με τα προσωπικά σας δεδομένα και οποιαδήποτε απορία ή τροποποίηση μπορείτε να απευθυνθείτε στο go@e-nero.gr ή να μας καλέσετε στο 2102527244 Δευτέρα έως Παρασκευή 9:00 -17:00.

Συνεργαζόμενες Εταιρείες

Μοιραζόμαστε τις ανωτέρω πληροφορίες με τρίτους μόνο σύμφωνα με τον νόμο περί προστασίας προσωπικών δεδομένων. 

Πιο συγκεκριμένα, οι μόνοι και αυστηρά επιλεγμένοι συνεργάτες μας που έχουν πρόσβαση στα προσωπικά σας δεδομένα είναι:

·         Σε τεχνικά θέματα διαχείρισης της ιστοσελίδας υπεύθυνη είναι η εταιρία Hellas Sites.

·         Για τις μεταφορές των παραγγελιών σας συνεργαζόμαστε με την ACS ΑΕ

·         Για τη λογιστική διαχείριση των συναλλαγών μας συνεργαζόμαστε με την DLOGIC ΕΠΕ

·         Για τη διαχείριση του επιχειρησιακού μας σχεδιασμού συνεργαζόμαστε με την KNOW HOW CONSULTING

·         Για την διαχείριση των πληροφοριακών συστημάτων μας συνεργαζόμαστε με την SINGULAR LOGIC AE.

Δεν γίνεται διαβίβαση των προσωπικών σας δεδομένων σε καμία άλλη εταιρία ή δημόσια αρχή, εκτός εάν υπάρχει αντίστοιχη νομοθετική πρόβλεψη.

 

Η περίοδος διαγραφής των προσωπικών σας δεδομένων

Η Εταιρία μας διατηρεί τα προσωπικά δεδομένα σας μόνο για όσο χρόνο επιβάλλεται ανάλογα με τους όρους της συμβατικής μας σχέσης, σε συνδυασμό με την κείμενη φορολογική, εργατική και ειδική νομοθεσία περί προστασίας προσωπικών δεδομένων και προστασίας καταναλωτή, βάσει του εκάστοτε σκοπού επεξεργασίας, ενώ στη συνέχεια τα ανωνυμοποιεί, τα καταστρέφει ή τα παραδίδει σε εσάς.

Να σημειωθεί ότι τα δεδομένα για την αποστολή ενημερωτικού δελτίου διαγράφονται εντός έξι (6) μηνών  από την τελευταία αποστολή ενημερωτικού δελτίου (newsletter).

 

Τα δικαιώματά σας ως υποκείμενα των δεδομένων

Η Εταιρία προστατεύει και διασφαλίζει τα δικαιώματά σας ως προς τη χρήση των προσωπικών δεδομένων σας (πρόσβαση, διόρθωση, διαγραφή, περιορισμός επεξεργασίας, φορητότητα, εναντίωση), συμπληρώνοντας την αντίστοιχη φόρμα ικανοποίησης αιτήματος. Μπορείτε να ασκήσετε τα δικαιώματά σας με αίτηση στο κάτωθι email: go@e-nero.gr είτε ταχυδρομικώς στη διεύθυνση Μαιάνδρου 83, Νέα Φιλαδέλφεια.

Η απάντησή μας στο αίτημά σας θα λάβει χώρα εντός (1) ενός μηνός από τη λήψη του. Αν χρειαστούμε παράταση δύο (2) μηνών για την απάντηση στο αίτημά σας, λόγω της πολυπλοκότητας αυτού ή λόγου του μεγάλου αριθμού των αιτημάτων θα σας ενημερώσουμε αιτιολογημένα το συντομότερο δυνατό.

Εάν δεν έχετε απάντηση στο αίτημά σας έχετε δικαίωμα να υποβάλλετε καταγγελία στην Αρχή Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων (ταχυδρομική δ/νση: Κηφισίας 1-3, Τ.Κ. 115 23, Αθήνα, τηλ. 210. 6475600, δ/νση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (e-mail: contact@dpa.gr).

Θα ενημερώνουμε την παρούσα Πολιτική όποτε αυτό είναι αναγκαίο. Εάν υπάρχουν σημαντικές αλλαγές στην Πολιτική ή στον τρόπο με τον οποίο χρησιμοποιούμε τα Προσωπικά Δεδομένα σας, θα σας ειδοποιούμε είτε δημοσιεύοντας μια ειδοποίηση σε εμφανές σημείο προτού οι αλλαγές τεθούν σε ισχύ είτε με κάθε άλλο πρόσφορο τρόπο. Σας ενθαρρύνουμε να διαβάζετε ανά τακτά διαστήματα την παρούσα Πολιτική για να γνωρίζετε πώς προστατεύονται τα προσωπικά σας δεδομένα.

Brand 2 boss Brand 1 Brand 4 VYRSA Brand 5
Banks
A C